Τσαρτσαρής: «Με τη βοήθεια του κόσμου»

Να δώσουν το «παρών» στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ζήτησε από τους φιλάθλους ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Να δώσουν το «παρών» στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ζήτησε από τους φιλάθλους ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως η νίκη για την ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι «μονόδρομος» και συμπλήρωσε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να ξεχάσουν την εύκολη νίκη επί των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη.

Αρχικά, ο Τσαρτσαρής δήλωσε για το ματς του ΟΑΚΑ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας συνέχεια. Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε και στην Τουρκία. Είναι σημαντική μάχη για εμάς και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Επίσης, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Μετά από μια καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, πήραμε ένα σημαντικό, θετικό, αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Για να έχει σημασία η νίκη μας στην Τουρκία, πρέπει να κερδίσουμε και στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με πάθος, προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο».

Τέλος, ο έμπειρος φόργουορντ υπογράμμισε: «Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, να είναι στο πλευρό μας. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Αυτό θέλουμε να δούμε κι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.