«Η Φενέρ θα αντιδράσει»

Σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσω του προσωπικού του blog ανέλυσε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τουρκία, τόνισε πως η Φενέρ θα αντιδράσει καθώς διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Ιτούδης:
«Καλησπέρα,

Λίγο μετά την πρωινή προπόνηση και λίγο πριν την απογευματινή, μιλάμε και πάλι… Έχουμε αρχίσει την προετοιμασία μας για τη δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ κι έχοντας ήδη μία σημαντική νίκη στην Τουρκία.

Ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι κι αυτό γιατί παίξαμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου και στην άμυνα και στην επίθεση. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και με υψηλό κίνητρο. Ίσως μας «πάνε» και τα καλά γήπεδα, τα καινούρια. Κι η Ulker Sports Arena είναι ίσως το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ευρώπη κι ένα από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο. Για να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά, όμως, θα πρέπει να σταθώ στο ότι παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς στους οποίους είχαμε επικεντρωθεί. Στο να σταματήσουμε τη δημιουργία των ψηλών τους γκαρντ στο χαμηλό ποστ, στο να είμαστε καλύτεροι στο ριμπάουντ, στο να αποφύγουμε αβίαστα λάθη, στο να μην τους δώσουμε αιφνιδιασμό. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε αυτά κι είναι ενδεικτικό το ότι καταφέραμε να πάρουμε διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα, η Φενέρ βγήκε από το πλάνο της, ήθελε να πιέσει σε όλο το γήπεδο, να κυνηγήσει το σκορ κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μας: Το πώς διαχειριστήκαμε αυτή την πίεση.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μία πολύ καλή εκτός έδρα νίκη. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως δεν είχε τελειώσει ούτε μετά το Μιλάνο, ούτε μετά την Ούνικς. Συνεχίζουμε και ξέρουμε ότι για να επιβεβαιώσουμε την παρουσία μας στο TΟΡ 16, χρειάζεται να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μία ακόμη φορά στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Τουρκίας. Είναι μία ποιοτική ομάδα, που περιμένουμε ότι θα αντιδράσει. Είδα κι ανάλυσα και το τελευταίο παιχνίδι με την Αντάλια. Μπορεί να μην έπαιξε ο Ονάν, να μην έπαιξε πολύ ο Τζέρελς, ο Πεκέρ μπήκε στο τέλος, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που μου επιβεβαίωσε κάποια πράγματα σχετικά με τη Φενέρ. Επαναλαμβάνω ότι είναι μία ομάδα ποιοτική, την οποία για να την νικήσεις θα πρέπει να κάνεις υψηλού επιπέδου εμφάνιση, όπως κάναμε στην Τουρκία. Το γνωρίζουμε πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Θα δούμε και το τι κάναμε σωστά και γιατί το κάναμε σωστά, αλλά και ποια είναι η αντίδραση την οποία θα πρέπει να περιμένουμε. Και φυσικά θα δούμε και το πώς θα πρέπει να αντιδράσουμε εμείς στο επόμενο παιχνίδι.

Εννοείται ότι περιμένουμε και τη δική σας συμπαράσταση. Ελπίζουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Πιστεύω δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση και κίνητρο και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού από έναν τέτοιο αγώνα: Ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας που θα κρίνει πολλά για την πορεία μας. Εκεί ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Φάνηκε και στην τηλεόραση ακόμη όπως μου είπαν, πως όταν πέταξε κάποιος κάτι, τον έβριζε όλο το γήπεδο. Οι Τούρκοι έδειξαν αθλητικό πολιτισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν ενθουσιώδεις, υπήρχαν σημαίες, αλλά σε κόσμια πλαίσια, σε ένα φοβερό γήπεδο. Ξέρουμε, το έχουμε δει ότι κι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Και αυτό περιμένουμε να δούμε την Πέμπτη…

Μέχρι τότε να είστε καλά και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ…

Δημήτρης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.