Πασούτιν: «Δύσκολο παιχνίδι με Αρμάνι»

Δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο ο Εβγκένι Πασούτιν καθώς ο Ιταλικός σύλλογος διαθέτει ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο.

Δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο ο Εβγκένι Πασούτιν καθώς ο Ιταλικός σύλλογος διαθέτει ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο. Ο τεχνικός της Ούνιξ Καζάν ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να παραπλανηθούν από την τέταρτη θέση μέσω της οποίας το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο προκρίθηκε στο Top-16 της Ευρωλίγκα.

«Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια πολύ καλά ισορροπημένη ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν διάσημο Ευρωπαίο προπονητή, τον Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στο κοινό της Ρωσίας. Το ρόστερ της είναι πολύ καλό αφού διαθέτει στις τάξεις της τον Μπουρούση, τον Νίκολας, τον Χέρστον, τον Φώτση, τον Κουκ, τον Μαντσινέλι και τον Ρόκα. Κανείς δεν πρέπει να παραπλανηθεί από το γεγονός πως πέρασε στο Τοπ-16 από την τέταρτη θέση. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και το έχει αποδείξει ξανά και ξανά όπως και στο παιχνίδι με την Φενέρ, όπου ήταν μια ανάσα από τη νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα παίξουμε αμυντικά και με σκοπό να δείξουμε ομαδικότητα» ήταν τα λόγια του Εβγκένι Πασούτιν.

Από την πλευρά του ο Χένρι Ντόμερκαντ δήλωσε: «Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος και τους σεβόμαστε πολύ. Το ρόστερ της είναι γεμάτο από ταλαντούχους παίκτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να πούμε πως στο ρόστερ υπάρχουν και δύο πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα στο παρκέ. Υπάρχουν επίσης πολλοί σταρ στην ομάδα, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Ντρου Νίκολας, ο Μαλίκ Χέρστον και ο Αντώνης Φώτσης. Ο προπονητής είναι επίσης πολύ έμπειρος και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως το παιχνίδι στο Καζάν θα είναι πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες. Από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά, σαν να ήταν τελικός. Αν παίξουμε ομαδικά και βάλουμε τα δυνατά μας, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.