Μοίρασε «μπράβο» ο Ομπράντοβιτς

Ουδέν παράπονο είχε απόψε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την άμυνα του Παναθηναϊκού, στην οποία δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα. Γι' αυτό και μοίρασε «μπράβο» στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Αρμάνι στο Μιλάνο

Ουδέν παράπονο είχε απόψε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την άμυνα του Παναθηναϊκού, στην οποία δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα. Γι’ αυτό και μοίρασε «μπράβο» στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά και «ευχαριστώ» στον κόσμο. Το μόνο που θέλει να προσέξουν είναι η αντίδραση τους στην επίθεση απέναντι σε ζώνη.

«Θα ήθελα να πω “μπράβο” στους παίκτες, που κατάλαβαν πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος κόουτς.

Ξεκινώντας στάθηκε στο γεγονός ότι «είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το πρώτο βήμα στο TΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, όπως πολύ σημαντικός είναι και ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι. Η άμυνά μας ήταν αρκετά επιθετική, όπως τη θέλαμε για να σταματήσουμε το παιχνίδι τους και τους δημιουργούς τους κι αυτό είναι κάτι που με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο. Αυτό ήταν το “κλειδί” της νίκης».

Παράλληλα, εξήγησε ότι «στο πρώτο ημίχρονο επιτεθήκαμε στη “ζώνη” τους, αλλά δεν αποδώσαμε καλά στην επίθεση. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον. Αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στην επίθεση θέλουμε βελτίωση, γιατί δεν διαβάσαμε σωστά κάποιες καταστάσεις στο “5 εναντίον 5″».

Αναφερόμενος στους φιλάθλους των «πρασίνων» που ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο «Μεντιολάνουμ», ο «Ζοτς» είπε τα καλύτερα. «Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο, που ήρθε στο Μιλάνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ειλικρινά, είναι κάτι που σέβομαι πάρα πολύ. Τους σέβομαι απίστευτα γι’ αυτό που έκαναν», ήταν τα λόγια του.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.