Καζλάουσκας: «Να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας»

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της Ευρωλίγκα, ωστόσο με αφορμή την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα, ο Γιόνας Καζλάουσκας ξεκαθάρισε πως θέλει το θετικό αποτέλεσμα για τον κόσμο της ομάδας.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της Ευρωλίγκα, ωστόσο με αφορμή την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα, ο Γιόνας Καζλάουσκας ξεκαθάρισε πως θέλει το θετικό αποτέλεσμα για τον κόσμο της ομάδας.

Ο τεχνικός των Ρώσων τόνισε πως θέλει η ομάδα του να εξασφαλίσει το αήττητο στη φάση των ομίλων και προανήγγειλε πως θα προφυλάξει κάποιους παίκτες.

«Παρόλο που το παιχνίδι δεν σημαίνει πολλά για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν “σφραγίσει” τις θέσεις τους στον δεύτερο όμιλο, όλοι θέλουν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης. Ειδικά όταν πρόκειται για την Ευρωλίγκα. Αναμφίβολα, η ΤΣΣΚΑ και η Ουνικάχα δεν θα επιδιώξουν τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Θα προτιμήσουν να προφυλάξουν κάποιους παίκτες.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το παιχνίδι της Μάλαγα, αλλά το μόνο που θα πω είναι πως πρόκειται για μία ομάδα, η οποία παίζει γρήγορο μπάσκετ και αυτό είναι χαρακτηριστικό των ομάδων της Ισπανίας. Σίγουρα, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ευχαριστήσουν τους φίλους τους πριν από τις διακοπές. Αλλά και εμείς θα κάνουμε το ίδιο για τους δικούς μας. Είναι σημαντικό για την ΤΣΣΚΑ να ολοκληρώσει αήττητη τη φάση των ομίλων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Από την πλευρά του ο Εβγκένι Βορόνοφ ανέφερε: «Έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό μας, αλλά έχουμε ένα ρεκόρ που θέλουμε να φτάσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων, ως η μοναδική αήττητη ομάδα της Ευρωλίγκας. Επίσης, είναι σημαντικό να πάμε στις γιορτές των Χριστουγέννων με μία καλή και θετική διάθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.