«Με μοναδικό στόχο τη νίκη»

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι «πράσινοι», σύμφωνα με τους Κώστα Καϊμακόγλου και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι «πράσινοι», σύμφωνα με τους Κώστα Καϊμακόγλου και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Ρωσία, όπου την Τετάρτη καλείται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλουν νίκη με +2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ θα περιμένουν «στραβοπάτημα» των Ρώσων στη Μάλαγα, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Τετάρτης έμειναν οι τραυματίες Τσαρτσαρής και Περπέρογλου.

Κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Έχουμε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πού βρισκόμαστε, λίγο πριν από το Top 16. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ο μεταξύ μας αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον».

Και συμπλήρωσε: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, είτε παίξει είτε όχι. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, παίζουν στην έδρα τους, βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και θέλουν να μας κερδίσουν».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: «Πρώτα από όλα εμείς πηγαίνουμε στη Μόσχα για την νίκη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα και θέλουμε την νίκη για την πρωτιά».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως μπορεί να μην παίζουν ρολό οι θέσεις αλλά είναι καλύτερο να είσαι πρώτος αντί για δεύτερος. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε την νίκη. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Στο πρώτο παιχνίδι υπήρχαν δυο διαφορετικά ρόστερ. Έτσι είναι το μπάσκετ πλέον. Είτε παίξει ο Κιριλένκο, είτε όχι το βασικό είναι να βγούμε με κίνητρο στο παρκέ, να κάνουμε ότι μας είπαν οι προπονητές μας και να παλέψουμε για την πρώτη θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.