Κιριλένκο: «Ελπίζω να μείνω στην ΤΣΣΚΑ»

Την επιθυμία του να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Την επιθυμία του να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Αντρέι    Κιριλένκο. Ο Ρώσος φόργουορντ που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους  Utah Jazz δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Ζάγκρεμπ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον ίδιο να πιστεύει  πως θα καταφέρει να βρίσκεται στο παιχνίδι με τη Χίμκι για το πρωτάθλημα.

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Ζάγκρεμπ ο 30χρονος φόργουορντ δήλωσε: «Είναι πάντα σκληρό να κάθεσαι στον πάγκο και να βλέπεις την ομάδα σου να αγωνίζεται χωρίς να είσαι σε θέση να βοηθήσεις. Από την άλλη είναι εύκολο να δεις κάποια λάθη και να κρίνεις».

Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ: «Δεν έχω νέα από το ΝΒΑ προς το παρόν είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ κι ελπίζω να μείνω. Η υγεία μου είναι καλή κι αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Θα προσπαθήσω να προπονηθώ την Πέμπτη (8/12) και την Παρασκευή (9/12). Σχεδιάζω να παίξω με τη Χίμκι (10/12 για το ρώσικο πρωτάθλημα) κι έτσι θα ακολουθήσω πιο χαλαρό πρόγραμμα». 

Ο Κιριλένκο στο διάστημα που αγωνίζεται στη Μόσχα έχει κατά μέσο όρο 12.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντς και 2 ασίστ ανά αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.