Προσοχή συνιστά ο Μπατίστ

Προσοχή καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός άσος των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στην ανάγκη που έχει η Ζαλγκίρις για τη νίκη προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα ενώ παράλληλα υποστήριξε πως οι ίδιοι θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους προκειμένου να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Κάουνας.

« Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει ανάγκη τη νίκη, για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκας. Θα παλέψουν, αλλά το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Αμφότεροι θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε να έχουμε εύκολο απόγευμα, το αντίθετο.
 
Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα με μεγάλη παράδοση, παίζουν με μεγάλη ενέργεια κάθε φορά που αγωνίζονται εντός έδρας, θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θέλουμε να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, να κερδίσουμε το παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Μπατίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.