Περί Διαμαντίδη και αιχμές «Ζοτς»

Από τη μία αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απ' την άλλη άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του αρχηγού. Αναφερόμαστε στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος αν και ικανοποιήθηκε από τη νίκη -ως αποτέλεσμα- εξήγησε ότι δε μπορεί όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού να στηρίζεται πάνω στον Έλληνα γκαρντ και μόνο.

Από τη μία αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απ’ την άλλη άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του αρχηγού. Αναφερόμαστε στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος αν και ικανοποιήθηκε από τη νίκη -ως αποτέλεσμα- εξήγησε ότι δε μπορεί όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού να στηρίζεται πάνω στον Έλληνα γκαρντ και μόνο.

Όπως είπε ο Σέρβος κόουτς «ήταν μία μεγάλη νίκη κι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε άριστα, εκτός από τα 2-3 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στα παιχνίδια μας. Είναι μικρές λεπτομέρειες. Παίζουμε πολύ καλά, αλλά δίνουμε τη δυνατότητα, την ευκαιρία, στον αντίπαλό μας να επιστρέψει. Αυτό είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα. Νικήσαμε παρά τις λιγότερες κατοχές. Κι αυτό είναι πολύ δύσκολο στο μπάσκετ. Αλλά τελικά τα καταφέραμε κι αυτά που σχεδιάσαμε στην τελευταία φάση έγιναν άψογα λόγω του. χεριού του Διαμαντίδη. Έβαλε δύο μεγάλα σουτ και πήραμε το παιχνίδι. Αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι και να σταθούμε σε αυτό, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι θέλουμε περισσότερους παίκτες. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να βοηθήσουν. Το έχω ξαναπεί.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.