Νίκη για να βάλει πλώρη για τετράδα

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Euroleague (21:00 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Euroleague (21:00 Novasports2HD). Ακούστε την αναμέτρηση σε ηχητική μετάδοση από την Web TV του Novasports.gr στις 21:00. Στις 20:00 θα προηγηθεί το pre game της αναμέτρησης, ενώ στις 23:00 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα και με την ψυχολογία στα ύψη θέλουν να πραγματοποιήσουν μια ακομα καλή εμφάνιση προκειμένου να φτάσουν στο 9-5. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει στο συγκεκριμένο ματς και πάλι στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιώργος Πρίντεζης, παρά τον τραυματισμό του στον ώμο. 

Από την άλλη πλευρά, η Γκραν Κανάρια ταξίδεψε στην Ελλάδα με 5-8 νίκες και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να φύγει με τη νίκη από το ΣΕΦ. Οι Ισπανοί δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κλέβιν Χάνα. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στην ιστορία τους. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 20/12 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές 19:00 
Ολυμπιακός-Γκραν Κανάρια 21:00 
Μπουντούτσνοστ-Φενέρμπαχτσε 21:00 
Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα 22:00 

Παρασκευή 21/12 
Χίμκι-Νταρουσάφακα 19:00 
Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00 
Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο 21:00 
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης 21:00 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.