Κώστας Τσαρτσαρής: «Ο κύριος Παύλος ήξερε πότε να υψώνει την φωνή του»

Διαβάστε το flashback του Κώστα Τσαρτσαρή στη Δώρα Παντέλη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έζησε.

Διαβάστε το flashback του Κώστα Τσαρτσαρή στη Δώρα Παντέλη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έζησε.

«Θυμάμαι πολύ έντονα την μέρα που πήγα στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Παρόντες ήταν και τα τρία αδέλφια με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να μου λέει το εξής: 

“Κώστα μου θέλω να θυμάσαι πάντα ένα πράγμα, σε αυτή την ομάδα που έρχεσαι είμαστε οικογένεια και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου». 

Αδιαμφισβήτητα όλες οι επιτυχίες που ακολούθησαν για το τριφύλλι έδειξαν όχι μόνο το πόσο καλές επιλογές έγιναν αλλά και πόσο δεμένοι ήταν όλοι μεταξύ τους.

 «Ερχόμενος από μικρότερες ομάδες, πιο συνοικιακές (Περιστέρι, Νηαρ Ηστ) δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μια ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού θα είχε τέτοιο κλίμα. Όμως προς –ευχάριστη- έκπληξη μου τα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξε ένα κλίμα οικογενειακό, που ήταν και ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχία συλλόγου»

Ο Κώστας συνέχισε επισημαίνοντας όπως και πολύ άλλοι κατά καιρούς, ότι ο Παύλος ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να τους προσέχει όλους.

«Πάντα θα σε ρωτούσε τι κάνεις, πως είσαι, αν είναι καλά η οικογένεια σου, αν χρειάζεσαι κάτι και γενικά ήταν πάντα ΕΚΕΙ για όλους μας έτοιμος να μας βοηθήσει με ότι θελήσουμε» , δεν ξέχασε όμως να προσθέσει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που όταν κάποιος διαχειρίζεται έναν τόσο μεγάλο σύλλογο μπορεί κάνει την διαφορά: 

Την σοβαρότητα του και το πόσο αυστηρός ήταν, όταν έπρεπε, για το καλό της ομάδας «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν έναν άνθρωπος που τον αγαπούσαν όλοι λόγω της καλοσύνης του και της ανιδιοτελούς προσφοράς του που είχε ως μοναδικό σκοπό να βοηθάει τους άλλους. Παρόλα αυτά, αυτό που τον ξεχώριζε από πολλούς παράγοντες που είχα συνεργαστεί , είναι ότι ήξερε πότε πρέπει να υψώσει την φωνή του, να γίνει πιο αυστηρός και να πει αυτά που πρέπει. Να γίνει δηλαδή πιο σκληρός και αυστηρός για το καλό όλων.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.