Δείτε τι έγινε την Τρίτη στη Euroleague (videos)

Το τζάμπολ στην πρώτη διπλή αγωνιστική είδε τον Παναθηναϊκό να μην αντέχει στη Μόσχα, Έφες και Μιλάνο πήγαν στο 4-1 ενώ η Βιλερμπάν ήταν ξανά αφιλόξενη!

Η πρώτη διπλή δοκιμασία της σεζόν είναι γεγονός με τις ομάδες να βρίσκονται μεταξύ παρκέ και αεροδρομίων προσπαθώντας να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας. 

Σε ρυθμό ΝΒΑ, νικάει η Χίμκι…

Ο Παναθηναϊκός αναζήτησε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στη Ρωσία παίζοντας στο ρυθμό της Χίμκι. Για ένα ημίχρονο τα κατάφερε. Όμως η παρέα του Σβεντ έχει αναγάγει το συγκεκριμένο στυλ σε επιστήμη, επομένως ειδικά στην έδρα της είναι δύσκολο να την κοντράρεις. Προσθέστε και τη χαμένη κατά κράτος μάχη των ριμπάουντ (το σκορ «έγραψε» 45-23 υπέρ των Ρώσων) και κάπως έτσι η πλάστιγγα έγειρε φυσιολογικά προς το μέρος της ομάδας του Κουρτινάιτις, η οποία πήρε και το +17.

Επέστρεψε ο Νέντοβιτς, χαμογέλασε ο Μεσίνα

Το Μιλάνο πέτυχε μόλις 26 πόντους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο. Ό,τι κι αν έγινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα έπιασε. Οι παίκτες του Μεσίνα είχαν αυξημένη παραγωγικότητα με 55 πόντους στο δεύτερο μέρος διευρύνοντας το σερί τους στο 4-0 μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Ο επανακάμψας Νέντοβιτς «μίλησε» στο τέλος με 12 πόντους στα 11 τελευταία λεπτά, δικαιώνοντας όσους επισημαίνουν πως αυτή η εκδοχή της Αρμάνι έχει βάθος και ποιότητα. 

Τσούκου τσούκου basketball! 

H Βιλερμπάν δεν υπερέβη τους 18 πόντους σε κανένα από τα 4 δεκάλεπτα του αγώνα με τη Μπασκόνια. Αυτό δεν την εμπόδισε να επικρατήσει των Βάσκων με 66-63, επιστρατεύοντας το αμυντικό φίλτρο της. Η γαλλική ομάδα μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό προσέθεσε στα «θύματά» της και το σύνολο του Περάσοβιτς, το οποίο είχε την τελευταία κατοχή για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Βιλδόσα δεν βρήκε στόχο. Λογικό στο τέλος όλοι να είναι χαρούμενοι κι ο 17χρονος Στραζέλ να φάει το…φατούρο του νεοσύλλεκτου!

H αρχή και το τέλος

Έφες-Ερυθρός Αστέρας 21-9 στο πρώτο δεκάλεπτο. Και 29-19 στο τελευταίο. Ό,τι και να έκανε στο μεσοδιάστημα η σερβική ομάδα, το Α και το Ω ήταν τουρκική υπόθεση, για να φτάσει το σύνολο του Αταμάν στην τέταρτη διαδοχική νίκη του. Ο Μίτσιτς ήταν χάρμα ιδέσθαι απέναντι στην παλιά ομάδα του εκτοξεύοντας την αξιολόγηση στο 29 κάνοντας προσωπικό ρεκόρ πόντων με 26. 

Bonus dunk!

Καλό passing game, σωστές αποστάσεις, κίνηση δίχως την μπάλα, απλά πράγματα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.