Γηπεδούχος εναντίον «βασίλισσας»

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague (21.30, Novasports1HD).

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague (21.30, Novasports1HD).
H Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, άγγιξε πέρσι το όνειρο της πρώτης κατάκτησης του τροπαίου από τουρκική ομάδα, αλλά η ΤΣΣΚΑ της το στέρησε και φέτος ελπίζει να πάει ένα βήμα παραπάνω, έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου της.
Για να τα καταφέρει όμως, πρέπει να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της «βασίλισσας», η οποία έφτασε στο Final Four με επιβλητικό τρόπο και το καλύτερο συνολικό ρεκόρ στην φετινή διοργάνωση (26-8).
Οι δύο ομάδες, μοιράστηκαν τις νίκες στις έδρες τους στην κανονική περίοδο, όμως η Ρεάλ υπερέχει στις μεταξύ τους συναντήσεις στην διοργάνωση συνολικά από το 2000, με 12 νίκες έναντι 6 των Τούρκων.
Η σημερινή θα είναι η δεύτερη μάχη τους σε Final Four, με την Ρεάλ να επικρατεί με 96-87 το 2015 στην δική της έδρα, στον δρόμο για το τελευταίο της τρόπαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.