Αγγελόπουλοι: «Ομάδα που αρέσει στον κόσμο, πάμε για το Πρωτάθλημα» (video)

Περήφανοι για τα φετινά επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δήλωσαν στην κάμερα του novasports οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Περήφανοι για τα φετινά επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δήλωσαν στην κάμερα του novasports οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το ζήσαμε με αγωνία και αίσθημα περηφάνιας στο τέλος για όσα καταφέραμε. Ηταν δύσκολα στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη και ή ήττα. Ήταν το ίδιο με τη Μαδρίτη το ’15. Ελπίζω να γίνει ένας τελικός στην Ελλάδα γιατί όχι και στο ΟΑΚΑ. Περήφανοι και ικανοποιημένοι για τα επιτεύγματα. Δεν αλλάζει η τρομακτική επιτυχία των τελευταίων 8-9 χρόνων. Με τέτοιο προϋπολογισμό είναι σημαντικό να είσαι στην κορυφογραμμή. Πάμε για το πρωτάθλημα

Ήταν εντυπωσιακή η Ευρωλίγκα, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η Φενέρ στη διάρκεια τη σεζόν δεν είχε δείξει κάτι. Χωρίς Λοτζέσκι και Χάκετ που ήταν βασικότατοι στο σχεδιασμό. Πάιξαμε τελικό εκτός έδρας χωρίς τους δύο από τους έξι ξένους. Όλα τα συστήματα είναι δουλεμένα σε άμυνα και αλλαγές, και οι τραυματισμοί είναι στη ζωή. 

Καμία υπόσχεση για το Βελιγράδι, σεμνά και βήμα-βήμα».
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είπα και στους παίκτες πως είμαστε περήφανοι. Είναι ο τέταρτος τελικός τα τελευταία έξι χρόνια και πέμπτος τα τελευταία οκτώ. Δεν γίνεται κάθε φορά να κερδίζεις. Παίζουνε ρόλο και οι συνθήκες, δεν το ρίχνουμε αποκλειστικά σε αυτό αλλά παίζουν ρόλο. Είπαμε πως την Κυριακή πιθανότατα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε
Ήταν στεναχωρημένοι, πικραμένοι οι παίκτες, η ζωή συνεχίζεται είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα. Η Ευρωλίγκα η φετινή ήταν η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Η Φενέρ θα μπορούσε για μία νίκη να τερματίσει έβδομη. Η Φενέρ δεν έχει ούτε έναν Τούρκο, ούτε Τούρκο προπονητή. Είμαστε ελληνική ομάδα με Έλληνα προπονητή, έχουμε κάτι να παρουσιάσουμε που αρέσει στον κόσμο. Δεν μειώνει την αξία του τίτλου της Φενέρ, δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι κόντρα στη Φενέρ. Η ανατροπή στον ημιτελικό σε γεμίζει περηφάνια. Φυσικά θα θέλαμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα. 

Δεν υπάρχει κάποια υπόσχεση, απλά ξέρεις πως στο Βελιγράδι θα είναι εντός έδρας να πάμε. Δεν θα έχουμε τις συνθήκες της Μαδρίτης και της Κωνσταντινούπολης. Να παίζεις εδώ και μετά βίας να έχεις 1.500 εισιτήρια. Δεν φταίει η Ευρωλίγκα για αυτό αλλά το πώς μοιράζονται τα εισιτήρια είναι μια άλλη ιστορία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.