Πρίντεζης: «Περίμενα την ασίστ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης δηλώνει ότι ήταν σε ετοιμότητα για την ασίστ του Βασίλη Σπανούλη στο τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δηλώνει ότι ήταν σε ετοιμότητα για την ασίστ του Βασίλη Σπανούλη στο τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά τι είπε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

Για την τελευταία φάση:
«Πάντα είμαι έτοιμος στα τελευταία δευτερόλεπτα, ειδικά όταν έχει την μπάλα ο Μπίλης, νομίζω όλη η ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στο παρκέ στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελειώνει ο χρόνος πρέπει να είσαι έτοιμος γιατί μπορεί να σου έρθει η μπάλα… ξαφνικά. Ναι το περίμενα».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ:
«Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, αλλά κανείς στην ομάδα δεν το βλέπει ως 3η συνεχόμενη νίκη. Όλοι το βλέπουμε ως μία πολύ σημαντική νίκη στο Μαραθώνιο της Euroleague. Έτσι πρέπει να το δούμε! Παίξαμε καλά, μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να μιλάμε για παραδόσεις καθώς έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε ακόμη και πολλά μπορεί να συμβούν».

Για το παιχνίδι:
«Ήμασταν πάρα πολύ διαβασμένοι και είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι αρκετά καλά. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ σημαντικό όταν παίζουμε με μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που μπορεί να τρέξει, να σου κάνει τη ζημιά μέσα σε δύο λεπτά και να σου αλλάξει όλο το momentum και ειδικά μέσα στο γήπεδό της, εμείς να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παρ’ όλο που χάσαμε ένα αβαντάζ 10 πόντων, καταφέραμε στα τελευταία λεπτά –αν και ήμασταν 4 πόντους πίσω- να διαβάσουμε σωστά, να βάλουμε την μπάλα μέσα και να κάνουμε κάποια έξυπνα φάουλ. Συγκεκριμένα, κάναμε μία επιλογή με ένα φάουλ στον Καλάθη, το οποίο μας βγήκε και καταφέραμε και νικήσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για το χαμένο προβάδισμα του +10:
«Δεν παίζουμε με μία τυχαία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος. Παρ’ όλο που είχε την απουσία του Γκιστ… συσπειρώθηκαν και ο Αντώνης (σ.σ. Φώτσης) κάλυψε επάξια το κενό του. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ και με διαφορά. Σίγουρα, πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα, σίγουρα είχαμε κενά διαστήματα και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο διαβασμένοι, αλλά δεν είναι εύκολο. Αφού καταφέραμε και νικήσαμε, έστω και στο τέλος, κρατάμε τη νίκη, αλλά κρατάμε και το ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

Για τις επιλογές Σφαιρόπουλου στις τελευταίες φάσεις αλλά και τις περσινές του Παναθηναϊκού στους τελικούς:
«Όλα αυτά είναι σχετικά και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σωστά κάναμε το φάουλ. Αν χάναμε, θα λέγαμε κάναμε λάθος. Οπότε ήταν μια έξυπνη επιλογή του προπονητή. Το ένστικτο μετρά πάρα πολύ σε τέτοιες καταστάσεις, είτε είσαι παίκτης, είτε είσαι προπονητής. Δικαιώθηκε και ο Σφαιρόπουλος και η ομάδα. Σίγουρα… κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι σωστή ή λάθος η επιλογή γιατί οι απόψεις διαφέρουν: Κάποιοι προπονητές μπορεί να πουν ότι είναι σωστό, κάποιοι προπονητές μπορεί να πουν ότι είναι λάθος. Είναι πολύ θετικό ότι δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος».

Για την επιστροφή από το -4 στο τέλος:
«Όπως είπα και πριν αντιδράσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Είναι αλήθεια ότι δεν το έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές στο ΟΑΚΑ. Μακάρι να είναι η αρχή και να καταφέρουμε να το κάνουμε κι άλλες φορές. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και όταν σου παίρνει αβαντάζ τεσσάρων πόντων, 2 λεπτά πριν το τέλος, είναι δύσκολο μετά να καταφέρεις να το ανατρέψεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.