Τρίτη “κατοστάρα” για την ΤΣΣΚΑ (video)

Οι Μοσχοβίτες επικράτησαν πολύ εύκολα εντός έδρας της Γκραν Κανάρια με 107-85, έχοντας ποσοστό 75% στο δίποντο και πλέον στρέφονται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Δίχως να πιεστεί κι έχοντας εξαιρετικά ποσοστά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε της Γκραν Κανάρια με 107-85, έφτασε τις 18 νίκες στην κανονική περίοδο της Euroleague, με τον Ιτούδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. 

Ο Έλληνας προπονητής ξεκούρασε Ντε Κολό και Χίγκινς, με τον Βοροντσέβιτς να έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ρωσίας, ενώ ο Γκαρθία πήγε στη Μόσχα -ταξίδι 5.150 χιλιομέτρων- δίχως τους Πάσετσνικς, Φίσερ, Όλιβερ, Ραντίτσεβιτς και Νέλσον.

Η ΤΣΣΚΑ από την αρχή πήρε διαφορά, 18-10 στο 6′, χάρη στις συνεργασίες του Ροδρίγεθ με τον Χάντερ και το κέφι του Κλάιμπερν, οι νησιώτες επέστρεψαν ελέω της ευστοχίας τους από την περίμετρο, ωστόσο το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο +9 για τους Μοσχοβίτες, 29-20.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε κι η δεύτερη περίοδος, η ΤΣΣΚΑ είχε 18/24 δίποντα (κυρίως χάρη στο εξαιρετικό pick n’ roll) πηγαίνοντας στα αποδυτήρια και 2/4 τρίποντα, το μοναδικό ψεγάδι της ήταν τα 7 λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Γκραν Κανάρια στο ανοικτό γήπεδο, ωστόσο η “ψαλίδα” στο τέλος του ημιχρόνου πήγε στους 14 πόντους, με τρίποντο του Πίτερς, 56-42.

Η φυσιογνωμία του αγώνα δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ΤΣΣΚΑ έφτασε την τιμή της διαφοράς στους 20 πόντους, διατηρώντας πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, με την Γκραν Κανάρια να μην έχει απαντήσεις, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε στο 83-64 με καλάθι του Μπολομπόι.

Ίδια εικόνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ιτούδη να ρίχνει στη μάχη και τους Λοπάτιν, Χομένκο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σκόραραν οι 11 από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε, με το τελικό 107-85 να συνιστά την τρίτη “κατοστάρα” των Μοσχοβιτών στη φετινή Euroleague.

Ο Ροδρίγεθ είχε 18 πόντους και 8 ασίστ, ο Κλάιμπερν 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Πίτερς είχε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενθαρρυντική η εμφάνιση του Ούχοφ με 12 πόντους, 10 πόντους προσέθεσε ο Χάντερ. 

Στον αντίποδα η Γκραν Κανάρια είχε τον Έρικσον και τον Τιλί στους 13 πόντους, ο Στρόμπερι είχε 12, 10 προσέφερε ο Ραμπασέδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.