Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια, προκειμένου να παραμείνει “ζωντανός” στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας (22:00 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια, προκειμένου να παραμείνει “ζωντανός” στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας (22:00 Novasports1HD). 

Δείτε στις 21:00 από τη Web TV του Novaspors.gr, το pre game της αναμέτρησης των δυο ομάδων και στις 22:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του ματς. Στις 23:55 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης των “πράσινων” με την ισπανική ομάδα. 

Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις στα εκτός έδρας ματς της εφετινής Euroleague και ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους επί της ισπανικής ομάδας, μετά το 102-87 της πρώτης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι και η δεύτερη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων, που θα τεθούν αντιμέτωπες.

Το “τριφύλλι” μετράει 74 νίκες και 66 ήττες στα ματς με τις ισπανικές ομάδες και σε επίπεδο Euroleague έχει 56 νίκες και 54 ήττες. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η παρουσία του Λιούκ Νέλσον, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τον Ρικ Πιτίνο ως αντίπαλος στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Τότε, ο παίκτης της ισπανικής ομάδας είχε δέκα πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ, στη νίκη 57-55 του Λούιβιλ επί του Καλιφόρνια Ιρβάιν τη σεζόν 2013-2014. 

Ο Αμερικανός κόουτς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ματ Λοτζέσκι, Νίκο Παππά και Ντεσόν Τόμας. Από την άλλη πλευρά, ο Βίκτορ Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Λιούκ Φίσερ, Ανζέις Πασέτσνικς και Γιούλις Μπάες. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κιμ Τιλί. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ. Βρετανία).

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: 

Πέμπτη 28/2 
Χίμκι-Αρμάνι Μιλάνο 19:00 
Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές 19:45 
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Νταρουσάφακα 21:05 
Μπασκόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30 
Γκραν Κανάρια-Παναθηναϊκός 22:00 

Παρασκευή 1/3 
Μπουντούτσνοστ-Μπάγερν Μονάχου 20:00 
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:30 
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 22:00 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.