Ομπράντοβιτς: «Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη»

Σίγουρος πως η Άλμπα Βερολίνου είναι ικανή να κάνει ζημιά στα φαβορί του ομίλου του Top-16 της Ευρωλίγκας παρότι δεν έχει εμπειρία στη διοργάνωση εμφανίστηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Σίγουρος πως η Άλμπα Βερολίνου είναι ικανή να κάνει ζημιά στα φαβορί του ομίλου του Top-16 της Ευρωλίγκας παρότι δεν έχει εμπειρία στη διοργάνωση εμφανίστηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής χαρακτήρισε αουτσάιντερ την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην έδρα του Παναθηναϊκού, το ΟΑΚΑ.

«Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά για εμάς η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι μεγάλη επιτυχία. Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση κανείς δεν υποτιμά τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε σε κάθε ματς», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «telegraf.rs» και πρόσθεσε:
 
«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα. Η Γαλατασαράι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι παραδοσιακά καλός στην έδρα του. Είναι αλήθεια πως οι ομάδες που έχουν αρκετές συμμετοχές στη διοργάνωση έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά πιστεύω πως οι άπειρες, Άμπα και Ερυθρός Αστέρας, μπορούν να κάνουν την έκπληξη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.