Φαλ: «Άτυχος ο Μιλουτίνοφ, έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό οι Πετρούσεφ και Ράιτ»

Ο Μουσταφά Φαλ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Δηλώσεις στο «Meridiansports» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και τη γενικότερη εικόνα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου έκανε ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος νιώθει για τον Τζόελ Μπολομπόι. Τέλος σχολίασε τρεις συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό, τον ικανό αλλά άτυχο Νίκολα Μιλουτίνοφ, και τα τελευταία μεταγραφικά απόκτημα των Πειραιωτών, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα έπρεπε να τα είχε πάει καλύτερα καθώς έχουν πολύ ταλέντο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να τους αντιμετωπίζεις αλλά τους περίμενα να είναι ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο Μπολομπόι έχει μία πολύ καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Τώρα έχει πολύ περισσότερο χώρο να παίξει και νομίζω ότι φαίνεται το πόσο το απολαμβάνει. Του εύχομαι απλά παραπάνω επιτυχίες στις ομάδες που είναι. Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτόν. Ελπίζω να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι πολύ ταλαντούχος, με μεγάλη δεξιοτεχνία. Αυτή τη σεζόν ήταν άτυχος με τραυματισμούς, οπότε ήταν συχνά εκτός ομάδας. Όλοι όμως ξέρουν τι μπορεί να κάνει και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Σίγουρα μας έλλειψε, αλλά πιστεύω κάναμε καλή δουλειά και νικήσαμε αρκετά ακόμα και όταν εκείνος έλλειπε. Ο Μόουζες Ράιτ ήρθε και βοήθησε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πιο εύκολο με αυτόν. Αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμη και όταν ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας.

Ο Πετρούσεφ έχει βοηθήσει πολύ από όταν ήρθε. Νομίζω πλέον έχουμε περισσότερο όγκο και αθλητικότητα. Ο Φίλιπ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Σίγουρα, είναι ακόμη πολύ νέος, οπότε ακόμα βελτιώνεται. Έχει προσαρμοστεί στο νέο σύστημα και γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Τώρα πρέπει να αναρρώσει εξαιτίας του τραυματισμού αλλά είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.