Ομπράντοβιτς: Ανανεώνει με Παρτίζαν

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι δύο πλευρές για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, οι διαπραγματεύσεις του συλλόγου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για ανανέωση του συμβολαίου του, βρίσκονται σε τελικό στάδιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξει η τελική συμφωνία. 

Ο 64χρονος πραγματοποιεί από τον Ιούνιο του 2021 τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της σέρβικης ομάδας και δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του να αποχωρήσει από αυτήν. 

Από την πρώτη στιγμή της επιστροφής στην πατρίδα του, ο Ζοτς, έχει ως μοναδικό στόχο να επαναφέρει την Παρτίζαν στην κορυφή της Ευρώπης. 

Πέρυσι, ο ίδιος και η ομάδα του… άγγιξαν το Final 4, όμως αποκλείστηκαν στο πέμπτο παιχνίδι μιας επεισοδιακής σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Φέτος, η Παρτίζαν παλεύει να κρατηθεί εντός της πρώτης δεκάδας που οδηγεί στα play-in και θα διεκδικήσει από εκεί την είσοδό της στους οχτώ κορυφαίους της διοργάνωσης. 

Δείτε όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παρτίζαν:

«Η Παρτιζάν είναι περήφανη για τη χθεσινοβραδινή νίκη που μας δίνει κίνητρο να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Για αυτό, πρώτα απ’ όλα, χρειαζόμαστε μια εξαιρετική ομάδα. Ως εκ τούτου, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον προπονητή μας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα υπογραφεί μόλις τα δύο μέρη συμφωνήσουν σε μερικές ακόμη λεπτομέρειες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.