Μπαρτζώκας: «Δέιξαμε χαρακτήρα παρά τις απουσίες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βίρτους, στάθηκε στις απουσίες των Πειραιωτών αλλά και τον χαρακτήρα που έβγαλε στο παρκέ η ομάδα του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Βίρτους:

«Νιώθω πολύ καλά με την προσπάθεια της ομάδας. Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν εκτός, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ χωρίς να έχει προπονηθεί ουσιαστικά. Η μισή περιφέρεια μας ήταν εκτός. Δείξαμε χαρακτήρα, η άμυνα μας ήταν τρομερή στο δεύτερο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και βρήκαμε στην επίθεση τον ελεύθερο παίκτη, γυρνώντας σωστά την μπάλα.»

Και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Βίρτους για το ώριμο παιχνίδι της. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως να δημιουργήσουν σουτ για τους εαυτούς τους, έχουν και τον Σενγκέλια που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι στο ποστ, το σκοράρισμα και τη δημιουργία. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχουν καταφέρει έως τώρα. Αυτή η νίκη είναι πραγματικά σπουδαία. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες, χωρίς τον Γουόκαπ, με τον Γουίλιαμς-Γκος να έρχεται μετά από ένα μήνα με μία προπόνηση, με τον Μήτρου-Λονγκ να έχει μισή προπόνηση, χωρίς τον Λαρεντζάκη. Δεν είναι μόνο το πώς εκτελείς, αλλά και πώς προετοιμάζεις το παιχνίδι.

Ήμασταν διστακτικοί και καθόλου αποφασιστικοί στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα. Έπρεπε να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός, έπρεπε να καλύψουμε την απουσία του καλύτερου αμυντικού μας. Το κάναμε εκπληκτικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν δεχθήκαμε πέντε και βάλαμε 20 πόντους. Άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα. Είχαμε πολλά λάθη και λίγες ασίστ στο πρώτο μέρος, αυτό άλλαξε στο δεύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στον κόσμο, θα συνεχίσουμε.

Σύντομα θα έχουμε εικόνα για τους τραυματίες. Έχουμε ένα team εκπληκτικό, τους κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες, χθες τελείωσαν στις 22:30. Γουόκαπ και Λαρεντζάκης δεν μπορούσαν να παίξουν απόψε, ελπίζω στο ντέρμπι να μπορούν να παίξουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.