Ερυθρός Αστέρας-Ζάλγκιρις 91-93: Ο Έβανς «νίκησε» τον Ντος Σάντος (highlights)

Το παιχνίδια δικαόπηκε στα 14'' πριν από την λήξη, πρόσκαιρα λόγω ρίψης αντικειμένων.

Η Ζάλγκιρις νίκησε και στο Βελιγράδι, τον Ερυθρό Αστέρα (91-93) διπλασίασε τις νίκες της και ανέβηκε στο 11-15 της βαθμολογίας για την 26η αγωνιστική της Euroleague, ισοβαθμώντας με την Μπάγερν, την Εφές και την Αρμάνι. Ο Κίναν Έβανς ήταν καθοριστικός για μια ακόμα φορά στο παιχνίδι της Ζάλγκιρις στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε το βραβείο του MVP του αγώνα από τον Ντος Σάντος που πέτυχε double-double σε πόντους και ασίστ.

Το παιχνίδι διακόπηκε πρόσκαιρα στα 14” πριν από την λήξη, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους Σέρβους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο που διαμαρτυρήθηκαν για το αντιαθλθητικό φάουλ του Ντος Σάντος στον Ουλάνοβας και στην συνέχεια φάουλ που έγινε στον Ντίμσα.

Διαχείριση 11 παικτών από Σφαιρόπουλο και Τρινκέρι

H Ζάλγκιρις προηγήθηκε δυο φορές με 9-14 και 11-17 στην πρώτη περίοδο, ο Ερυθρός Αστέρας αντέδρασε, όπως αναμενόταν και μείωσε μέχρι τον έναν πόντο, χάριν στους 9 πόντους του Μίτροβιτς, ενώ απόλυτα ισορροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο. Η λιθουανική ομάδα, χωρίς τον Εβανς στο παρκέ διατήρησε εύθραστο προβάδισμα μέχρι 3 πόντους και ενώ οι γηπεδούχοι “προσπέρασαν” δυο φορές με βραχεία κεφαλή ενός πόντου.

Συνεχές ροτέισον από τον Τρινκέρι και αξιοποιεί, συγκριτικά με τον προκάτοχο του, Κάζις Μάκβτσιτς, 11 από τους 12 παίκτες που έχει στην διάθεση του, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που δεν είχε τον τραυματία, Τεοντόσιτς στην 12άδα, πήρε 9 πόντους από τον Σμάρτ στο α’ ημίχρονο και ισάριθμους από τον Νέντοβιτς, κάνοντας λελογισμένη χρήση των τριπόντων (5/11) αντί της Ζάλγκιρις (6/17).

Το παιχνίδι εξελίχθηκε στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο ημίχρονο με την Ζάλκγιρις να προηγείται 53-59, τον Αστέρα να κερδίζει το προβάδισμα με 72-68, αλλά στο τέλος ο έβανς να διαμορφώνει το καθοριστικό 87-90 με προσωπική ενέργεια.

Δεκάλεπτα: 22-23, 45-45, 65-68, 91-93

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.