Ιβάνοβιτς: «Βελτιωμένη η Φενέρμπαχτσε»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του μια καλύτερη Φενέρμπαχτσε, συγκριτικά με την ομάδα, που κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του μια καλύτερη Φενέρμπαχτσε, συγκριτικά με την ομάδα, που κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε, πως το έργο των «πράσινων» στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης, θα είναι αρκετά δύσκολο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζέιμς Γκιστ για την αναμέτρηση της Euroleague.


Αρχικά, ο Μαυροβούνιος προπονητής υπογράμμισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο για μας, όσο και για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, καθώς οι δύο ομάδες θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Πλέον η αντίπαλός μας παίζει πολύ καλύτερα συγκριτικά με τον πρώτο γύρο. Είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες».


Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αν κι έχουμε ήδη προκριθεί στο Top 16. Είναι σαν ένα ματς για το μέλλον και πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν η πρόκριση στο Top 16, και τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα σαν ομάδα προσπαθώντας να έχουμε την καλύτερη θέση στην κατάταξη. Υπάρχουν πολλά δύσκολα ματς μπροστά μας, στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρωλίγκα, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, καθώς κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική πρόκληση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.