Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης 71-92: Εμφάνιση πρωταθλήτριας Ευρώπης, ιστορικός Γιουλ! (highlights)

Ο 36χρονος Ισπανός γκαρντ έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ρεάλ, η οποία δεν συνάντησε σημαντική αντίσταση στη Βαυαρία από την Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Στη βραδιά που η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε τον Φραντς Μπέκενμπαουερ, ο Σέρχιο Γιουλ έγραψε ιστορία φτάνοντας τις 1047 εμφανίσεις με τη Ρεάλ κι έγινε recordman στην ιστορία του συλλόγου.

Αίσθηση ανωτερότητας

Η Ρεάλ από την αρχή επέβαλε την κυριαρχία της, στο πρώτο δεκάλεπτο χάρη στους ήρωες της εποποιΐας με την Έφες (Χέζονια και Μούσα είχαν 10 και 8 πόντους αντίστοιχα) και στη δεύτερη περίοδο τη σκυτάλη πήραν οι Γιουλ, Καμπάσο για να φτάσουν τη διαφορά στους 15 (27-42). Η ευστοχία του Ομπστ από την περίμετρο και η ουσιαστική παρουσία του Μπράνκοβιτς (αμφότεροι είχαν από 8 πόντους) βοήθησαν τους Βαυαρούς να διατηρήσουν επαφή με το σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια στο -9, 36-45.

Ένα χάιδεμα στο γκάζι ήταν αρκετό

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Μπάγερν Μονάχου να προσπαθεί να πλησιάσει και την Ρεάλ κάθε φορά που έφταναν στο νερό οι Γερμανοί να τους αποθαρρύνει με εκλάμψεις ποιότητας από τα πολλά κεφάλια της…ισπανικής Λερναίας Ύδρας. Ο Φρανσίσκο με τρίποντό του μείωσε στους 5 πόντους στο 35′ (65-70) όμως από εκεί και πέρα η ομάδα του Ματέο έτρεξε επιμέρους σκορ 22-6 για να φτάσει στο τελικό 71-92 με αποτέλεσμα η Ρεάλ να πάει στο 18-2 κι ο Τσους Ματέο να πανηγυρίσει την 100η νίκη του σε 127 παιχνίδια!

Για τους νικητές ο Πουαριέ είχε 18 πόντους με μόλις ένα χαμένο σουτ, ο Χέζονια 17, ο Μούσα 16 και ο Γιουλ 13. Για την Μπάγερν που υποχώρησε στο 8-12, ο Φρανσίσκο είχε 14 πόντους (4/4 τρίποντα) και 3 ασίστ, 11 οι πόντοι του Μπολμάρο.

Δείτε εδώ το φύλλο της στατιστικής του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.