Θέλει το «διπλό» ψυχολογίας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, λίγους μήνες μετά τον περσινό τελικό της Euroleague και ψάχνει τη νίκη, που θα του τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης (19:45 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, λίγους μήνες μετά τον περσινό τελικό της Euroleague και ψάχνει τη νίκη, που θα του τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης (19:45 Novasports2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό Superfoods και στο ματς με την τουρκική ομάδα θέλουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να δείξουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Βασίλη Σπανούλη και Κιμ Τιλί, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Αντιθέτως, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Από την άλλη πλευρά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στους Μπόμπι Ντίξον και Νίκολα Κάλινιτς. ΟΙ δυο ομάδες έχουν ρεκόρ 4-2 στην εφετινή διοργάνωση. 

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος, καθώς μετράει δώδεκα νίκες σε συνολικά είκοσι αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μετράει επτά νίκες σε συνολικά έντεκα ματς επί τουρκικού εδάφους, με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Πέρυσι, η τουρκική ομάδα είχε πανηγυρίσει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό. 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.