Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε νέο ξεκίνημα»

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν.

Αναλυτικά:

Για το αν αλλάζει το τσιπάκι μετά τη χθεσινή ήττα: «Είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα, πρέπει να το ξεχάσουμε και το έχουμε ξεχάσει. Αύριο είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ στην έδρα μας, για να κάνουμε νέο ξεκίνημα».

Για το αν τα συνεχόμενα ματς βοηθούν στο να ξεχνιέται μία ήττα: «Σίγουρα βοηθάει στο να ξεχάσεις, αλλά μπορεί να μη βοηθάει τόσο στο να βελτιωθείς μέσα από την καθημερινή προπόνηση. Έτσι όμως είναι το πρόγραμμα και θεωρώ ότι αύριο πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τα προβλήματα στην επίθεση: «Σίγουρα έχει παίξει ρόλο το ότι δεν έχουμε κάνει σχεδόν ποτέ προπόνηση όλοι μαζί. Πιστεύω ότι για την εποχή είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο. Με τον καιρό και την επιστροφή όλων των παιδιών, όταν βρούμε πάλι τη χημεία και τους αυτοματισμούς μας, θα έχουμε καλύτερη ροή στην επίθεση».

Για την Παρτίζαν: «Είναι σίγουρα μία επικίνδυνη ομάδα, με παίκτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα εύκολα στο καλάθι, όπως ο Πάντερ και ο ΛεΝτέι. Είναι μία γεμάτη και σκληρή ομάδα, αλλά αν παίξουμε την άμυνά μας και βρούμε ρυθμό θα έχουμε επιτυχία».

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι στηρίζει. Σίγουρα μπορεί να μην του αρέσει η εικόνα μέχρι στιγμής, αλλά θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς κι εμείς έχουμε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη τις τελευταίες χρονιές. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου κα όταν είμαστε και πλήρεις, έχω ξαναπαεί ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας