Πέσιτς: «Λεπτομέρειες για ΜακΚάλεμπ»

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μπο ΜακΚάλεμπ στη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μπο ΜακΚάλεμπ στη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο τεχνικός των Βαυαρών υπογράμμισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει η συγκεκριμένη μετεγγραφή, με τον Αμερικανό παίκτη να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο έμπειρος γκαρντ είναι κάτοχος διαβατηρίου των Σκοπίων και δε θα πιάσει θέση ξένου στους Γερμανούς.


Ο Πέσιτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Είμαστε σε επαφές μαζί του και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και δεν έχουμε ακόμη υπογράψει. Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και θέλει και ο ίδιος να παίξει στην Μπάγερν. Δεν γνωρίζω αν θα είναι διαθέσιμος με την Μπαρτσελόνα, αλλά αν όλα πάνε καλά θα τον έχουμε μαζί μας το αργότερο στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Πήραμε την απόφαση να τον αποκτήσουμε λόγω του τραυματισμού του Γκαβέλ και επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί μόνος του ο Σάφαρτσικ στη θέση αυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.