Μίροτιτς: Οι απειλές ρίχνουν… σκιά στην πιθανή μετακίνηση στην Παρτιζάν

Η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς στην Παρτιζάν κινδυνεύει πλέον λόγω σχετικών αναφορών για σοβαρές απειλές.

Ο Μίροτιτς, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα, αναμενόταν να ενταχθεί στην Παρτιζάν για την ερχόμενη σεζόν, αλλά οι απειλές από οπαδούς και αρχές που σχετίζονται με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν ρίξει σκιά στην πιθανή μετακίνησή του.

Ίσως αυτό να γνώριζε ο Andrea Calzoni το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν με το Tweet του άναβε φωτιές σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τη μετακίνηση του Μαυροβούνιου άσου. Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη στην Παρτιζάν και πιθανός προορισμός του θα είναι ο Παναθηναϊκός. 

Η συμφωνία μεταξύ του Μίροτιτς και της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σηματοδοτώντας την αποχώρησή του από τον ισπανικό σύλλογο. Ωστόσο, έχουν αναπτυχθεί φήμες ότι ο παίκτης μπορεί να επανεξετάσει τη μετακίνησή του στην Παρτιζάν, υπό το φως των σοβαρών απειλών που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του. Η φύση αυτών των απειλών δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά ο αντίκτυπός τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του Μίροτιτς δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Η Παρτιζάν, που επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ της με την προσθήκη του ταλαντούχου φόργουορντ, μπορεί τώρα να αντιμετωπίσει μια καθυστέρηση στην εξασφάλιση της υπογραφής του. Μένει να δούμε πώς αυτές οι απειλές θα επηρεάσουν την τελική απόφαση του Μίροτιτς και αν τελικά θα ματαιώσουν την πιθανή μεταγραφή στην Παρτιζάν.

Εν μέσω της αναταραχής, η πιθανή μετακίνηση του Μαυροβούνιου άσου στη σερβική ομάδα έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων καλαθοσφαιριστών. Παίκτες όπως ο Σέιν Λάρκιν και ο Έρικ ΜακΚάλουμ έχουν τοποθετηθεί σχετικά με τον αντίκτυπο της άφιξης του Μίροτιτς στην Ευρωλίγκα. Ο Λάρκιν τόνισε τη συνέπεια και την προσαρμοστικότητα του Μίροτιτς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ανάγκη για έναν πλέι μέικερ που θα στηρίξει τις φιλοδοξίες της ομάδας για τίτλο. 

Ο ΜακΚάλουμ με τη σειρά του εξήρε τις ικανότητες του Μίροτιτς, οραματιζόμενος τον να παίζει ως σέντερ, αλλά τόνισε τη σημασία της πρόσθετης ενίσχυσης, ιδιαίτερα ενός πόιντ γκαρντ, για να αυξηθούν οι πιθανότητες της Παρτιζάν να φτάσει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.