Ολυμπιακός: Έτοιμος να ράψει το τέταρτο αστέρι

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague τη Ρεάλ Μαδρίτης και εμφανίζεται έτοιμος να σηκώσει την κούπα στο Κάουνας (20:00 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό που τους έδωσε την κορυφή στην κανονική περίοδο και τους επέτρεψε να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά και Μονακό στα ημιτελικά. Από την άλλη πλευρά, οι «μερένχες» θα στηριχθούν στην εμπειρία που έχει το ρόστερ τους και με την οποία κατάφεραν να αφήσουν εκτός συνέχειας την Παρτιζάν, γυρίζοντας τη σειρά από το 2-0 (3-2) και να επικρατήσουν στο «clasico» της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος τελικός των δυο ομάδων, με τη Ρεάλ Μαδριτης να έχει δυο νίκες και τον Ολυμπιακό μια, στους τρεις προηγούμενους τελικούς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει το 2013 στο Λονδίνο, ενώ είχαν χάσει στους δυο τελικούς που είχαν γίνει επί ισπανικού εδάφους, το 1995 στη Σαραγόσα και το 2015 στη Μαδρίτη. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν δυο νίκες στην κανονική περίοδο επί των Μαδριλένων. Στη συνολική τους προϊστορία στην Euroleague, η ισπανική ομάδα μετράει 19 νίκες και οι «ερυθρόλευκοι» 17.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ από την άλλη πλευρά ο Τσους Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γκάμπριελ Ντεκ, στον ανέτοιμο Βενσάν Πουαριέ και στον τιμωρημένο, Γκέρσον Γιαμπουσέλι. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.