Το φάουλ του Σέρχιο Γιουλ ξεκίνησε την ένταση στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν, ωστόσο ο Ισπανός δεν τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague.

Το sportklub έλαβε την έκθεση της Euroleague για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και αποκαλύπτει τον λόγο που ο Γιουλ δεν τιμωρήθηκε και θα αγωνιστεί κανονικά στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Το άρθρο αναφέρεται στις πειθαρχικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε αρκετούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν μετά από τον καυγά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί να τιμωρήθηκαν τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα, αλλά ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Ισπανός άσος. 

Ο δημοσιογράφος του sportklub εξηγεί ότι ο Γιουλ δεν τιμωρήθηκε επειδή δεν συμμετείχε στη σωματική διαμάχη που ακολούθησε. Η απόφαση ελήφθη με βάση λεπτομερή ανάλυση του βιντεοσκοπημένου υλικού και της επίσημης έκθεσης του αγώνα. Σε καμία φωτογραφία δεν φαίνεται ο έμπειρος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μέσα στον όμιλο των παικτών που έλαβαν μέρος στα επεισόδια…