Βεζένκοφ: «Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και συγκέντρωση»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ για τη νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Ο άσος του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και ταπεινός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Ακόμη είναι Δεκέμβρης. Πρέπει τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμη καλύτερα, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιαστούμε την εποχή που κρίνονται οι τίτλοι στο 100%. Σίγουρα είναι μια αρκετά σημαντική νίκη για εμάς. Από ψυχολογικής πλευράς είναι σημαντικό να νικάς σε ένα ντέρμπι, που είναι «κλειστό», έχει «μάχες» και στο τέλος δείχνεις ψυχικά αποθέματα.

Πρακτικά έχουμε δύο νίκες περισσότερες από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα σημαίνουν απολύτως τίποτα εάν δεν συνεχίσουμε με ταπεινότητα, συγκέντρωση και να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να δίνουμε το 100%. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να πάρουμε τις νίκες ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ».

Για τη σημασία του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ:

«Έχουμε δει στο παρελθόν και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να παίρνουν τίτλους στις έδρες των αντιπάλων τους. Είναι ασφαλώς καλό να ξεκινήσουμε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, φυσικά το θέλουμε, αλλά για να πετύχουμε τον τελικό στόχο μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και να δουλέψουμε σκληρά».

Για το «κλειδί» του χθεσινού (5/12) ντέρμπι:

«Ήμασταν αρκετά νευρικοί, τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός. Δεν ήταν ένα ντέρμπι με όμορφο μπάσκετ για τον φίλαθλο, έστω και εάν στα ντέρμπι κυριαρχεί το πάθος και η ένταση. Θεωρώ ότι η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε την δυνατότητα να νικήσουμε παρότι στην επίθεση ήμασταν βιαστικοί. Εκμεταλλευτήκαμε κάποιες καταστάσεις που είχαμε πλεονέκτημα και μαζί τον κόσμο μας, πήραμε τη νίκη».

Για το αν η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του:

«Νιώθω καλά και κάθε σεζόν προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη. Δεν επαναπαύομαι γιατί οι κομβικοί μήνες είναι μπροστά μας και πρέπει να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για το All Star Game:

«Το All Star Game είναι η Γιορτή του μπάσκετ. Ελπίζω να έρθει στο γήπεδο όσο περισσότερος κόσμος γίνεται και να ευχαριστηθούμε όλοι μαζί την γιορτή. Είναι ευκαιρία τα παιδιά από όλες τις ομάδες, να μιλήσουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε έστω και για μια ημέρα από τις υποχρεώσεις και την πίεση για τη νίκη. Να δούμε με άλλη… ματιά το μπάσκετ, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε, να ξεχάσουμε τις αντιπαλότητες των ομάδων. Να το χαρούμε με την ψυχή μας! Εύχομαι να… αγκαλιάσει ο κόσμος το All Star Game».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.