Βίβες: «Από τους κορυφαίους ο Ολυμπιακός»

Ο παίκτης της Βαλένθια, Γκιγέμ Βιβές τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τους καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, πλέκοντας το εγκώμιό του, εν όψει του αγώνα των δυο ομάδων για την Euroleague.

Ο παίκτης της Βαλένθια, Γκιγέμ Βιβές τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τους καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, πλέκοντας το εγκώμιό του, εν όψει του αγώνα των δυο ομάδων για την Euroleague. Ο Βίβες τόνισε πως ανυπομονεί για την έναρξη της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως οι «νυχτερίδες» είναι προετοιμασμένες για το ματς της πρεμιέρας.


Χαρακτηριστικά, ο παίκτης της ισπανικής ομάδας τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι σπουδαίο για μας να αρχίζουμε τη σεζόν απέναντί του. Θα δούμε το επίπεδο του ομίλου μας και θα αντιμετωπίσουμε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Θα τεθούν υψηλά στάνταρ για μας από το ξεκίνημα και ανυπομονούμε για το τζάμπολ, καθώς θα αντιμετωπίσουμε παίκτες υψηλού επιπέδου που μπορεί να μας κάνουν ζημιά. Όλη η ομάδα είναι προσηλωμένη για ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις από το πρώτο δευτερόλεπτο για να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.