Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σέπσι στη Σερβία και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της Euroleague (22:00).

Οι «ερυθρόλευκες» εμφανίζονται έτοιμες για το συγκεκριμένο ματς, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είμαστε στο αρχικό στάδιο της σεζόν. Είναι νωρίς, όμως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δύο παιχνίδια κρίνουν την πορεία της σεζόν. Η Σέπσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πέντε ξένες με ηγετικό ρόλο στις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και της Δανίας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας στο μέγιστο και θα προσπαθήσουμε με τρόπο να κρύψουμε τα αδύνατα σημεία μας, ώστε να κερδίσουμε την πρώτη μάχη».

Από την πλευρά της, η Ντίγκνα Στραουτμάνε δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάμε στην Ευρώπη, παίζουμε με τη Σέπσι αύριο. Δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω, ότι είμαστε έτοιμες να παίξουμε κόντρα στην αντίπαλη ομάδα. Θα είναι, σίγουρα, ένα υπέροχο παιχνίδι για τον φίλαθλο κόσμο, καθώς και οι δύο ομάδες είμαστε δυνατές και θα είναι ένας αγώνας με πολύ ανταγωνισμό. Ανυπομονώ να φορέσω τα ερυθρόλευκα, να παίξω καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.