Πάρις Λι: “Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη” (vid)

O Πάρις Λι δεν έκρυψε στις δηλώσεις του τον ενθουσιασμό του για αυτήν την νέα σελίδα της καριέρας του που ξεκινάει με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

O Πάρις Λι βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην χώρα μας με τον νέο πόιντ γκάρντ του Παναθηναϊκού να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των “πράσινων” και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτήν την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

“Είμαι ενθουσιασμένος, είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα ιστορία στην καριέρα μου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται. Το γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, νομίζω ότι μπορούμε».

Αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού σημείωσε: “Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το άκουσα αυτό και από τον Μάικ Τζέιμς όταν μιλήσαμε. Έχουν ήδη εκδηλώσει την αγάπη τους στα προσωπικά μου κοινωνικά δίκτυα, οπότε το εκτιμώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά”.

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδα: “Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δίνω το 110% του εαυτού μου, θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.