Ερυθρός Αστέρας: Το “αντίο” στον Ράντονιτς (pic)

O Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Μαυροβούνιο προπονητή μέσα από τα social media. Η ομάδα της Σερβίας ευχαρίστησε τον Ράντονιτς και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην νέα του πορεία.

“Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια των δύο θητείων του στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα (2013-2017 και 2020-2022), κατέκτησε πέντε φορές την Αδριατική Λίγκα, άλλες τόσες το πρωτάθλημα Σερβίας αλλά και το Κύπελλο.

Με 453 επίσημους αγώνες είναι ο ρέκορντμαν μεταξύ των προπονητών στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ερυθρός Αστέρας ευχαριστεί τον Ντέγιαν Ράντονιτς για όσα πρόσφερε και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη νέα πρόκληση της επαγγελματικής του καριέρας. Το κοινό θα ενημερωθεί εγκαίρως για την επιλογή νέου προπονητή”, έγραψε ο Ερυθρός Αστέρας στο twitter.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.