Σφαιρόπουλος: “Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Παναθηναϊκό”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε τον σεβασμό του στον οργανισμό του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους "πράσινους" για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ υποστήριξε πως το εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει την περίπτωση του.

Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό“, δήλωσε για το ενδεχόμενο να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο συστράτευσης των Ελλήνων προπονητών στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη, είπε: “Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!