Σταυρόπουλος: “Είμαστε σοβαροί με τις περιπτώσεις ντόπινγκ”

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της ιταλικής ομάδας, την προτίμηση του σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές και τέλος τις περιπτώσεις ντόπινγκ.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος δεν έχει κάποια προτίμηση μεταξύ Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Παράλληλα ο τζενεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο σχολίασε τις περιπτώσεις ντόπινγκ στον αθλητισμό αλλά και τις προσθήκες της Βίρτους Μπολόνιας με Χάκετ και Σενγκέλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της Αρμάνι Μιλάνο: “Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, τώρα έρχονται οι αγώνες που πραγματικά έχουν σημασία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εδραιωθούμε στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας το πλεονέκτημα του παράγοντα έδρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά: τώρα να δούμε ποιος θα μας περιμένει στα πλέι οφ, δεν έχω προτίμηση ανάμεσα στην Εφές ή τη Μακάμπι. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε ξανά στο φάιναλ φορ”.

Για τη Βίρτους Μπολόνια: “Έχουν ενισχυθεί με τις αφίξεις των Χάκετ και Σενγκέλια, θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι καθοριστικό γιατί δεν έχει ορίσει ακόμα το πλέι οφ. Το να παίζεις παιχνίδια αυτού του διαμετρήματος είναι πάντα ωραίο“.

Για το ντόπινγκ ύστερα από την ουσία που βρέθηκε σε εξετάσεις του Ντίνου Μήτογλου: “Είμαστε πολύ σοβαροί κατά του ντόπινγκ και πάντα θα είμαστε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.