Euroleague: Σε ουδέτερο έδαφος οι αγώνες των ρωσικών ομάδων


Οι εκπρόσωποι των συλλόγων συζήτησαν τις εξελίξεις που αφορούν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και αποφάσισαν οι εναπομείναντες εντός έδρας αναμετρήσεις των τριών ρωσικών ομάδων (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνιξ) να διεξαχθούν σε ουδέτερο έδαφος.

Επιπλέον η Euroleague ανακοίνωσε και την αναβολή του αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (27/2) στη Μόσχα, το οποίο θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και εκτός Ρωσίας, ενώ έκανε σαφές πως η σωματική ακεραιότητα και η ασφάλεια όλων των παικτών, προπονητών και μελών κάθε ομάδας είναι σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

“Οι δεκαοχτώ (18) ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague, συναντήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή και έλαβαν τις εξής αποφάσεις:

  1. Τον καθορισμό ενός πλάνου που μεταφέρει προσωρινά όλους τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε ρωσικό έδαφος σε άλλα μέρη, εκτός της Ρωσίας, εκτός από τους αγώνες: Ζενίτ – Ούνικς Καζάν και Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα διεξαχθούν στις 22 Μαρτίου και την 1 Απριλίου, αντίστοιχα.
  2. Οι αγώνες που περιλαμβάνουν ρωσικές ομάδες κι έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν εκτός ρωσικού εδάφους, θα γίνουν κανονικά.
  3. Το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπαρτσελόνα, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται.

Η EuroLeague Basketball θα αναλύσει τις διαφορετικές εναλλακτικές για την εφαρμογή των αποφάσεων και θα υποβάλλει το πλάνο στο Συμβούλιο των Μετόχων, προς έγκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.