Γουόκαπ: «Να παίξουμε πιο δυναμικά από τη Μακάμπι» (vid)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Τελ Αβίβ και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το πολύ σημαντικό ματς με τη Μακάμπι (20/01, 21:05, Novasports Prime).

Το δυναμικό και φυσικό παιχνίδι θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την έκβαση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι σύμφωνα τουλάχιστον με την άποψη του Τόμας Γουόκαπ. Λίγο πριν ο Ολυμπιακός πετάξει για το Τελ Αβίβ ο Αμερικάνος γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο κορωνοϊός που χτύπησε την ομάδα δεν μπορεί πλέον να είναι δικαιολογία. Μας κόστισε μια κακή εμφάνιση και  μια ήττα αλλά είναι ώρα να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Η Μακάμπι είναι μια σκληρή και φυσική ομάδα ειδικά μέσα στο γήπεδο της. Και για να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε νικητές από εκεί χρειάζεται να παίξουμε πιο φυσικά από τους αντιπάλους μας. Από τον βαθμό του πόσο δυναμικό θα είναι το παιχνίδι μας νομίζω ότι θα κριθούν όλα. Υπάρχουν επί μέρους προσεγγίσεις σε τακτικό επίπεδο αλλά το να λέμε ότι υπάρχει ένα μισ-ματς σε αυτή ή στην άλλη θέση δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.