Μαχμούτογλου: “Ευχαριστώ τον Χένρι γιατί έπαιξε”!

Ο πρωταγωνιστής της Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί του Ολυμπιακού, Μελίχ Μαχμούτογλου αποθέωσε τον Πιέρια Χένρι για την "αυτοθυσία" και τη θέληση που έδειξε για να αγωνιστεί απέναντι στους Πειραιώτες

Ο πρωταγωνιστής της Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί του Ολυμπιακού, Μελίχ Μαχμούτογλου αποθέωσε τον Πιέρια Χένρι για την “αυτοθυσία” και τη θέληση που έδειξε για να αγωνιστεί απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση που πέρασε η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Χένρι, γιατί αγωνίστηκε, αν και χθες πονούσε. Σήμερα αυτό δεν τον σταμάτησε από το να μάχεται, γιατί σε αυτή την κατάσταση δεν είναι εύκολο για μας να προπονούμαστε και να παίζουμε. Τις τελευταίες 15 μέρες δεν είχαμε παίξει ούτε ένα παιχνίδι. ΟΚ, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο, όμως μας έλειπαν ο Ντεκολό και ο Βέσελι. Τώρα ο Πιερία έχει κάτι, όχι σοβαρό, όμως απόψε έκανε καλή δουλειά. Όπως και όλη η ομάδα. Πρώτα η άμυνα, η οποία μας επέτρεψε να βρούμε στη συνέχεια κάποια εύκολα σουτ. Σκοράραμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις. Μόλις αρχίσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ και στη συνέχεια αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας