Κασελάκης: “Πρέπει να αποβάλλουμε την δικαιολογία από το μυαλό μας”

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, έκανε την ακτινογραφία της αντιπάλου της ομάδας του και ευχήθηκε στον Γιόβιτς να είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

“Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούμε μετά από όλο αυτό. Πολλές ομάδες ωστόσο έχουν τα ίδια προβλήματα. Εμείς πρέπει να το βγάλουμε αυτό από το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν μέσα σε κανονικότητα. Η ΤΣΣΚΑ διψάει για νίκες και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί απέναντύ τους. 

Αν βάλουμε μπροστά τις δικαιολογίες δεν θα είμαστε στην ταχύτητα που πρέπει. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε δικαιολογίες γιατί δεν θα βγάλουμε την ένταση που πρέπει. 

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο σκληροί η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που πηγαίνει κατά κόρον στο επιθετικό ριμπάουντ. Μια ομάδα που πηγαίνει έτσι στο ριμπάουντ λογικά είναι ευάλωτη στο τρανζίσιον αυτό εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. 

Όταν αντιμετωπίζεις παίκτες όπως ο Κλάιμπερν είναι ουτοποιία να προσπαθείς να τον κρατήσεισ στο μηδέν. Απλά πρέπει να τον οδηγήσεις σε άσχημα ποσοστά για να τους χαλάσεις τη χημεία. 

Να ευχηθώ ο Γιόβιτς να είναι υγιής το συντομότερο δυνατό. Είναι ένας παίκτης που περιμένουμε να μας βοηθήσει. Να τον καλωσορίσουμε και να τον κάνουμε από νωρίς να νοιώσει άνετα. Έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο κι αυτό θα βοηθήσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.