Μακάμπι – Ούνιξ Καζάν 74-85: Απόδραση από το Ισραήλ (hls)

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στην Μακάμπι.

H Μακάμπι υποδέχτηκε την Ούνιξ Καζάν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 85-74.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να χτίσουν κάποια διαφορά την ώρα που σημαντικοί παίκτες όπως οι Χεζόνια και Τζον Μπράουν βρίσκονταν στον πάγκο φορτωμένοι με φάουλ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ομάδα του Περάσοβιτς να βρίσκει σημαντικές λύσεις εκεί.

Η Ούνιξ διατηρήθηκε στο ματς, κάλυψε τα κενά που προέκυψαν με τον Τζεκίρι να προσπαθεί πολύ κοντά στο καλάθι και τον Λορέντζο Μπράουν με τον Κάναν να δίνουν σημαντικές λύσεις επιθετικά την ώρα που χρειαζόταν.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Λορέντζο Μπράουν με 26 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ με τον Κάναν να προσθέτει άλλους 18 και τον Χεζόνια να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 14 αλλά πολλά κρίσιμα καλάθια.

Στην πλευρά των γηπεδούχων ο Ουίλμπεκιν είχε 18 πόντους ενώ από 12 πρόσθεσαν οι Νάναλι και Ρέινολντς. Το ρεκόρ της Μακάμπι πλέον στο 7-7 και της Ούνιξ στο 8-6.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.