Εφές Αναντολού: «Προφανή λάθη της διαιτησίας σκιάζουν την διοργάνωση»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2021 προχώρησε σε ανακοίνωση ήπιας διαμαρτυρίας για την διαιτησία του πρόσφατου εντός έδρας αγώνα της με την Μπαρτσελόνα.

Ανακοίνωση ήπιων τόνων, αλλά με στόχευση την διαιτησία του πρόσφατου, εντός έδρας αγώνα της με την Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της Εuroleague, εξέδωσε η διοίκηση της Εφές Αναντολού, επισημαίνοντας ότι προφανή, διαιτητικά λάθη δεν πρέπει να επισκιάζουν την διοργάνωση.

«Ο σκοπός της Αναντολού Εφές ως οργανισμός είναι να ανταγωνίζεται τηρώντας το fair play. Προσπαθούμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία στο παρκέ, είτε παίζοντας στην EuroLeague, είτε στην τουρκική λίγκα όπου συμμετέχουμε με υπερηφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι όπου κερδίζει η καλύτερη ομάδα.

Δυστυχώς, λυπόμαστε όταν προφανή λάθη ρίχνουν σκιές στη διοργάνωση όπως συνέβη στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, όπου παρεμπιπτόντως κάθε νίκη έχει σημασία. Σε αυτόν τον αγώνα, τέθηκαν αντιμέτωπες οι φιναλίστ της σεζόν 2020-21 ωστόσο οι επιδόσεις των διαιτητών δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Οι κακές αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία λεπτά επισκίασαν το συναρπαστικό παιχνίδι των δυο ομάδων. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να υπάρχουν λιγότερα διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι όπου κάθε ομάδα ανταγωνίζεται σε συνθήκες fair play».

To tweet της ανακοίνωσης από την Εφές:

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/1467771283182166018


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.