Πρίφτης: “Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη.

Ο Έλληνας κόουτς του “τριφυλλιού” δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρωσία, πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του, για να μπορέσουν αρχικά να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στην “ομάδα του στρατού” και στη συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: “Αναμφίβολα, το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολύ καλά προπονημένη. Ένας προπονητής που είναι πολλά χρόνια εκεί και έχει ένα σταθερό κορμό. Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη. Χρειάζεται συγκέντρωση και να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να φανούμε σε πρώτη φάση ανταγωνιστικοί. Να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε ενέργεια”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: “Υπάρχουν συγκεκριμένα χτυπήματα που περιμένουμε από παίκτες που έχουν πλεονέκτημα συγκριτικά με κάποια δικά μας match up. Θα πρέπει να εκτελέσουμε σωστά αυτά που έχουμε πει, να μπορέσουμε να τα προβλέψουμε και να τα αποτρέψουμε. Το ριμπάουντ είναι ένα θέμα που μας απασχολεί γιατί είναι πολύ καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι αρκετά θέματα… Αν μπορούσα να εστιάσω σε δυο είναι αυτά τα δυο. Προφανώς, το μακρινό σουτ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και για εμάς κυρίως”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αν θα προτιμήσει την άμυνα ζώνης και σε αυτό το ματς: “Καταρχήν η ζώνη είναι μια άμυνα η οποία είναι περιστασιακή. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτή την άμυνα για όλη τη χρονιά. Προφανώς, μας βοήθησε σε δεδομένες στιγμές. Θεωρητικά, είθισται να λέγεται πως η ζώνη τα ελέγχει τα ριμπάουντ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί πολλές φορές βρίσκεσαι εκτός θέσης και δεν είναι εύκολο να κάνεις box out το λεγόμενο, στον παίκτη που έχει στον χώρο σου και είναι λίγο ουτοπικό αυτό. Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά όπως και να έχει είτε man to man είτε ζώνη, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια, όλη η ομάδα, όχι μόνο οι ψηλοί, αλλά και οι περιφερειακοί παίκτες να συνεισφέρουν σε αυτό το κομμάτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.