Βεζένκοφ: «Ντροπή το τελευταίο δεκάλεπτο με την Έφες» (vid)

Ο άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο με την τουρκική ομάδα, υπερτονίζοντας τη σημασία της νίκης κόντρα στη Μακάμπι στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Έφες στην Κωνσταντινούπολη, με τους Πειραιώτες να γνωρίζουν την ήττα μετά την κατάρρευση στην 4η περίοδο, όπου σημείωσαν 3 πόντους.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει στο παρελθόν το κακό πρόσωπο του τελευταίου δεκαλέπτου και να στρέψει το βλέμμα της στην αυριανή αναμέτρηση (19/11, 21:00 NovasportsPrime) με τη Μάκαμπι στο Σ.Ε.Φ.

Για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, έχει δείξει εδώ και καιρό πως φέτος πηγαίνει για μεγάλα πράγματα στη Euroleague. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, προερχόμαστε από δύο κακά αποτελέσματα, οπότε σίγουρα θέλουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε το αήττητό μας στο γήπεδό μας.

Για το εάν η ομάδα νιώθει διαφορετικά εντός έδρας

Δεν το σκεπτόμαστε. Έτσι όπως είναι η Euroleague, παίζουμε παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα η έδρα μας, ο κόσμος μας, μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό. Πρέπει να παίρνουμε κι εκτός έδρας αποτελέσματα, το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσουμε τη Μακάμπι, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι για τη συνέχειά μας στη διοργάνωση.

Για τη χθεσινή ήττα από την Έφες

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω το τέταρτο δεκάλεπτο, δεν μπήκαμε καν να παίξουμε! Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά, ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί αύριο έχουμε ένα αγώνα, σίγουρα θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε!

Για την εμφάνισή του με την Έφες

Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί, όταν κερδίζει η ομάδα, κερδίζουμε όλοι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε, να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Αυτό που δείξαμε στην τέταρτη περίοδο δεν ήταν αυτό που αρμόζει στην ομάδα κι αυτό που θέλουμε, οπότε δεν ασχολούμαι με την προσωπική επίδοσή μου. Θέλω να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον αυριανό αγώνα.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.