Ολυμπιακός: Μίλησαν η άμυνα και ο Σλούκας

Ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης γράφει για την μεγάλη και σημαντική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε η οποία ήρθε σε έναν αγώνα με συγκλονιστική εξέλιξη.

O Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα αλλά και υψηλό κίνητρο η οποία διεκδίκησε μέχρι το φινάλε ότι περισσότερο μπορούσε ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ και με διψήφιες διαφορές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε ώθηση και ενέργεια από την άμυνα και σαφώς από τα μεγάλα καλάθια του Κώστα Σλούκα που στο τέλος έκριναν και την αναμέτρηση. Η Φενέρμπαχτσε ήθελε πολύ την νίκη για διάφορους λόγους, έψαχνε ένα σημαντικό ματς για να το βάλει ως βάση ανάκαμψης μετά από ένα σερί αγώνων οι οποίοι χάθηκαν στο νήμα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε σε ένα συγκλονιστικό ματς όπως εξελίχθηκε να πάρει κάτι καλό για εκείνη.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντλούσαν συνεχώς ενέργεια από την πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία ακόμα και στα διαστήματα που είχαν χάσει τον ρυθμό τους και τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αισθητά, ενώ κατάφεραν να παρουσιαστούν σε αρκετά καλό επίπεδο και στον τομέα των ριμπάουντ έχοντας έναν παίκτη λιγότερο στην ρακέτα τους αλλά και μια ισχυρότατη γραμμή ψηλών απέναντι τους.

Ένα ακόμα κομμάτι που μπορούν να κρατήσουν οι Πειραιώτες είναι ότι πήραν το ματς στο τέλος ενώ τα δεδομένα είχαν αλλάξει, με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς να επιστρέφει και μάλιστα σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και να δείχνει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Στο συγκεκριμένο, χρονικά σημείο ο Κώστας Σλούκας πήρε στις πλάτες του την ομάδα του Ολυμπιακού, σημείωσε καθοριστικά καλάθια και σε συνδυασμό με την άμυνα που ήταν σταθερά καλή από το ξεκίνημα του αγώνα έγειραν τελικά την πλάστιγγά υπέρ των “ερυθρόλευκων” συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί (5-0) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.