Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και στο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00 Novasports Prime).

Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως η αποστολή τους στο συγκεκριμένο ματς δε θα είναι εύκολη, καθώς θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα, η οποία στοχεύει και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 75-50 επί της Μπασκόνια, ενώ οι “μερένχες” προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 82-69 επί της Αναντολού Εφές.

Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Αντιθέτως, ο Πάμπλο Λάσο δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς, οι οποίοι είναι τραυματίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 24 νίκες επί του Ολυμπιακού σε συνολικά 44 ματς. Σε επίπεδο Euroleague, η ισπανική ομάδα έχει έντεκα νίκες σε 14 ματς των δυο ομάδων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.