Περίπατος για την Μακάμπι κόντρα στην Γκραν Κανάρια (video)

Η Μακάμπι στο τελευταίο της ματς στην κανονική περίοδο μπροστά στο κοινό της, διέλυσε την Γκραν Κανάρια με 90-55 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέϊ-οφ.

Η Μακάμπι στο τελευταίο της ματς στην κανονική περίοδο μπροστά στο κοινό της, διέλυσε την Γκραν Κανάρια με 90-55 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέϊ-οφ.

Η ομάδα του λαού δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στον αγώνα, πάτησε από νωρίς το γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορούσε απλά ν’ αντιδράσει.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 21-9 με τον Γουίλμπεκιν να οδηγεί στο σκορ, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι σκόραραν με χαρακτηριστική ευκολία για να κλείσουν το ημίχρονο στο +18 (48-30), με τον Τάιους να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, η Μακάμπι έκλεισε στο 64-45 ενώ στο τελευταίο πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι, ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας, τον ρυθμό και τα ριμπάουντ.

Το κοινό χειροκροτούσε τους πάντες, αποθέωσε τον Τάϊυους ενώ φώναζε για ώρα ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Τάιους με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 μπλοκ ήταν ο κορυφαίος, ο Γουίλμπεκιν σημείωσε 12 στο ρπώτο ημίχρονο, 11 πέτυχε ο Ο’ Μπράϊαντ, ενώ από 10 πόντους είχαν ο νεαρός Άβντιγια και ο Μπλακ που μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Για την Γκραν Κανάρια μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων ο Στρόμπερι, ο Χάνα είχε 9, ενώ ο Έρικσον κακός με 7 πόντους και 3/16 σουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.