Κιριλένκο: “Δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ”

Ο Αντρέι Κιριλένκο έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση που έκανε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αντρέι Κιριλένκο έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση που έκανε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ρώσος φόργουορντ μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.  Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε καλά μπροστά στον κόσμο του. Μας αρέσει πολύ να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες, απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή και να κερδίζουμε στην παράταση. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά ως ομάδα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε και αντιμετωπίσαμε τον αγώνα. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Στο τέλος, πανηγύρισα γιατί παλέψαμε πολύ για να γυρίσουμε το ματς».

Για τους Έλληνες φιλάθλους: «Στην Ελλάδα η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη, ειδικά στα γήπεδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Έχουν θερμό κοινό, που υποστηρίζει και τις δύο ομάδες. Αποτελεί πρόκληση για εμένα και τους συμπαίκτες μου να παίζουμε υπό τέτοιες συνθήκες πίεσης, παρόλο που είμαστε συνηθισμένοι. Δεν πρόκειται, φυσικά, για αγώνα εναντίον του κόσμου, ωστόσο μου αρέσει που οι φίλαθλοι συμμετέχουν στο παιχνίδι».

Για τη σπουδαιότητα της νίκης επί του Παναθηναϊκού: «Η νίκη είναι πάντα και παντού σημαντική. Ακόμα και στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, όταν αγώνες κρίνονται στην παράταση, κανείς δεν θέλει να χάνει».

Για την επιστροφή του στο ΝΒΑ: «Δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ. Για εμένα υπάρχει μόνο η ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι επεξεργάζονται μια συμφωνία. Αν συμφωνήσουν, έχει καλώς. Αν όχι, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οπότε, συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις μου με την ΤΣΣΚΑ. Προσπαθώ να παραμένω ταπεινός. Εμείς οι παίκτες βρισκόμαστε στο επίκεντρο της προσοχής και είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.