Βουγιούκας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού εν όψει την αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 4η αγωνιστική έκανε ο Ίαν Βουγιούκας.

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού εν όψει την αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 4η αγωνιστική έκανε ο Ίαν Βουγιούκας. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως αν αγωνιστούν όπως ξέρουν και μπορούν τότε θα πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα απέναντι στους Ρώσους.

«Και τα τρία παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα ήταν δύσκολα, όμως αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια εξαιρετική ομάδα, η οποία διαθέτει πλήρες ρόστερ. Μάλιστα έχει ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο αποκτώντας παίκτες όπως ο Αντρέι Κιριλένκο» δήλωσε αρχικά ο Βουγιούκας.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι εάν παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε και σύμφωνα με τα όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής, τότε μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία των οπαδών μας θα είναι ένα μεγάλο συν για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να είναι δίπλα μας και να αποτελέσει μια σημαντική έξτρα δύναμη ώστε να μας σπρώξει στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.